CEL-TEC PipeCam 30 Expert HD 

Nová verzia obľúbenej série EXPERT s kamerou v HD rozlíšení! Inšpekčná kamera PipeCam 30 Expert HD s 30m káblom, zobrazovacou jednotkou, meračom vzdialenosti a klávesnicou je zariadenie určené pre inšpekciu kanalizácií, odpadov, drenážou, studní, komínov atď. Zobrazovacia...

Kód produktu: 1911-003       EAN: 8595584647519       Výrobca: CEL-TEC


nie je skladom
1 838,30 € 1 531,92 € bez DPH
Cena pre registrovaných (2% zľava): 1 801,53 €
Cena pre registrovaných pri nákupe nad 399 € (4% zľava): 1 764,77 €
Spýtať sa na dostupnosť
  • Popis
  • Otázka k produktu

Nová verzia obľúbenej série EXPERT s kamerou v HD rozlíšení! Inšpekčná kamera PipeCam 30 Expert HD s 30m káblom, zobrazovacou jednotkou, meračom vzdialenosti a klávesnicou je zariadenie určené pre inšpekciu kanalizácií, odpadov, drenážou, studní, komínov atď. Zobrazovacia jednotka 7 "je umiestnená v hornom veku. 30m kábel je obalený skleným vláknom (pružný, pevný). Kábel i kamera sú vodotesné. Záznam je farebný v HD rozlíšení 720 x 1280 pixelov.

 


 

Kvalitný LCD displej

Jednou z predností, ktorú vyniká rad Expert oproti ostatným je kvalitný a krásne čistý obraz na LCD displeji, ktorý je súčasťou veka kufra. Farebný 7 "displej s rozlíšením 800 x 480 zobrazuje ako živý náhľad obrazu z kamery, tak samozrejme slúži pre nastavenie, ktoré je mimochodom jednoduché aj vďaka kompletne českému menu. Okrem tlačidiel pod displejom je tiež možné nastavenie ovládať a prechádzať pomocou priloženého diaľkového ovládača. Na displeji nechýbajú prevádzkové informácie o stave batérie, vybranom rozlíšenie, prebiehajúcim záznamu pod. Z krytu displeja možno jednoducho urobiť slnečnú clonu pre perfektnú viditeľnosť za každých podmienok!

 


 

Bohaté možnosti záznamu

Často pochopiteľne nestačí iba obraz sledovať, ale je dôležité si kritické alebo poškodené miesto zaznamenať a uložiť na neskoršie použitie akým môže byť napr. Analýza alebo informácie pre zákazníka. U kamier PipeCam Expert je možné ako úložisko použiť USB flash disk prípadne SD kartu až do veľkosti 256 GB. Záznamové možnosti navyše rozširuje mikrofón na meter dlhom kábli s klipom pre pripnutie, záznamy je tak možné opatriť tiež hlasovým komentárom. Čo iste príde vhod pri väčšom množstve zákaziek, kedy si tak nebude nutné pamätať množstvo informácií ku každej inšpekcii. Mimo hlasový komentár je tiež vďaka klávesnica možné do záznamov vložiť textový popis.

 


 

odolné prevedenie

PipeCam Expert je zariadenie určené do každodenných ťažkých pracovných podmienok kominárov, inštalatérov a iných povolaniach a prípadov, kde je potreba inšpekcia ťažko prístupných priestorov. Z toho dôvodu je celý komplet uschovaný v odolnom army kufri z tvrdeného plastu, ktorý ho perfektne ochráni pri prevoze a výrazne uľahčuje prenášanie. Vnútro kufra je vykonaný na mieru pre jednotlivé diely zariadenia, nehrozí tak žiadne voľné "lietanie" po kufra. Kamera s káblom je potom prevedená v krytí IP68, ktoré garantuje úplnú ochranu pred prachom a čo je dôležitejšie tiež vodou. 30m kábel je obalený skleným vláknom, vďaka čomu je pružný a pevný.

 


 

Detailný obraz s regulovateľným prisvietením

O perfektný záznam obrazu sa stará kamera s kvalitnou zafírovú šošovkou s rozlíšením 720 x 1280. Telo kamery je vyrobené z hliníkovej zliatiny, hlavica je potom vybavená 12 bielymi LED, ktorých intenzitu svitu možno jednoducho a plynule regulovať. Skvelú viditeľnosť v akomkoľvek priestore ďalej podporuje široký uhol záberu. V balení sú k dispozícii dva vystředováky (40 a 80 mm) a ďalšie 4 veľkosti až do priemeru 190 mm je možné dokúpiť.

 


 

Digitálny merač vzdialenosti

Že je rad Expert skutočne profesionálne zariadenie dokazuje aj digitálny merač vzdialenosti. Nie je tak už potrebné sledovať metrovej značky na kábli, ako tomu bolo u starších modelov. Odvinutý vzdialenosť sa zobrazuje priamo na displeji a potom tiež v obrazu zázname.

Upozornenie: Meranie vzdialenosti má iba orientačný charakter a môže mať miernu odchýlku.

 


 

Dlhá výdrž na batériu

Súčasťou kufra je aj vysokokapacitné nabíjacie li-ion batéria, ktorá poskytne kamere dostatok energie až na 7 hodín prevádzky. Druhou možnosťou napájania je klasické pripojenie do elektrickej siete.

 


 



Veľkosť kamery ø 23 x 144 mm
Prísvit 12x biela LED
Rozlíšenie 720 x 1280
Video formát AVI
Materiál šošovky zafírové sklo
Materiál tela kamery hliníková zliatina
Krytie IP68
Úložisko USB disk / SD karta až 256 GB
Rozmery cievky kábla ø 320 x 105 mm
Dĺžka kábla 30 m
Priemer kábla ø 5 mm
Monitor 7" farebný LCD
Rozlíšenie LCD 800 x 480
Jazyk menu slovenčina
Slnečná clona áno
Mikrofón áno
Klávesnica áno
Prevádzková teplota -10°C až 50°C
Meranie vzdialenosti digitálny na LCD
Batérie 4400 mAh
Výdrž batérie až 7 hodín prevádzky


Veľkosť kamery ø 23 x 144 mm
Prísvit 12x biela LED
Rozlíšenie 720 x 1280
Video formát AVI
Materiál šošovky zafírové sklo
Materiál tela kamery hliníková zliatina
Krytie IP68
Úložisko USB disk / SD karta až 256 GB
Rozmery cievky kábla ø 320 x 105 mm
Dĺžka kábla 30 m
Priemer kábla ø 5 mm
Monitor 7" farebný LCD
Rozlíšenie LCD 800 x 480
Jazyk menu slovenčina
Slnečná clona áno
Mikrofón áno
Klávesnica áno
Prevádzková teplota -10°C až 50°C
Meranie vzdialenosti digitálny na LCD
Batérie 4400 mAh
Výdrž batérie až 7 hodín prevádzky
Obľúbené produkty
skladom
CEL-TEC PipeCam 20 Expert

CEL-TEC PipeCam 20 Expert

 
1 302,13 €
-+

Novinky


WoHi - uvedenie novej značky outdoorových produktov na trh

Vážení priatelia, milí zákazníci, je nám obrovskou cťou predstaviť Vám novú značku outdoorových produktov na slovenskom trhu. Ide o produkty popredného svetového výrobcu outdoorového...

Viac info  

Monitoring jaguárov v parku La Amistad

Nezisková organizácia Justice for Nature dlhodobo používa fotopasce OXE WiFi Lovec v spolupráci s RICOM secure s.r.o., za účelom monitoringu jaguárov amerických v medzinárodnom parku La...

Viac info  

NOVINKA - Polohovací držiak pre fotopasce

Dovoľujeme si Vám predstaviť horúcu novinku tohtoročnej jesene, polohovateľný držiak fotopasce. Tento skvelý model nadchne každého z vás svojou jednoduchosťou a jednoduchou...

Viac info  

Tieto internetové stránky používajú technológiu cookies na zaistenie správnej funkčnosti webu a skvalitnenie ponúkaných služieb.S vaším súhlasom, ktorý nám udelíte kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť.Viac informácií o spracovaní údajov a našich partneroch nájdete na tejto stránke.

Upraviť nastavenia