Klarus HR1 Pre Black

Ultratenká, ľahká a výkonná čelovka Klarus HR1 vhodná predovšetkým pre bežecké, ale aj iné športové aktivity a všeobecne činnosti, kde oceníte predovšetkým naozaj veľmi nízku hmotnosť a vysokú výdrž. Ultratenké telo 18mm, mušej hmotnosť iba 94g Jednodielna...

Kód produktu: 2009-029       EAN: 8595584653039       Výrobca: Klarus


skladom
72,92 € 60,77 € bez DPH
Cena pre registrovaných (2% zľava): 71,46 €
Cena pre registrovaných pri nákupe nad 399 € (4% zľava): 70,00 €
-+
  • Popis
  • Otázka k produktu

Ultratenká, ľahká a výkonná čelovka Klarus HR1 vhodná predovšetkým pre bežecké, ale aj iné športové aktivity a všeobecne činnosti, kde oceníte predovšetkým naozaj veľmi nízku hmotnosť a vysokú výdrž.

  • Ultratenké telo 18mm, mušej hmotnosť iba 94g
  • Jednodielna čelenka, zostáva elastická aj po 5000 použitiach
  • Batériový box s konektorom USB - C
  • Nabíjací Li-ion batéria 3,8V 4,56Wh 1200 mAh - samotnú batériu možno nabíjať káblom s Micro USB
  • Čelovka je vybavená 3 x LED (bodové / širokouhlé / červené svetlo) pre osvetlenie všetkých vzdialeností, max. Svetelná intenzita až 400 lúmenov
tenka-18mm.jpg

Ultratenké telo 18mm

Trúfame si tvrdiť, že Klarus HR1 Pro je najtenší čelovkou na trhu, u ktorej zaujme predovšetkým prednú časť tenká iba 18 mm, ale ani zadný batériový box nie je žiadny tlsťoch a pri vašich aktivitách vás nebude nijako obmedzovať. Vďaka unikátnej a premyslenej konštrukcii tu aj napriek tenké telo zostala možnosť naklápania, tak typická a dôležitá vlastnosť pre čelovky.

 


 

Mušia váha 46g

Samotná predná čelová časť váži iba 46g, celkovo má pák čelovka 94g (30g batériový box, 18g popruh)! Vďaka týmto skvelým hodnotám nehrozí akékoľvek padanie alebo prevažovania na hlave, čelovka naozaj drží ako má a vy sa na ňu môžete vždy spoľahnúť.

lehka-46g.jpg

 


 

popruh.jpg

Ergonomický jednodielny popruh

Elastický popruh čelovky HR1 Pro je vyrobený z jemného priedušného materiálu a zachováva si svoje vlastnosti a elastickosť aj po 5000 použití. Materiál je zároveň savý, čo oceníte pri zvýšenej fyzickej námahe as tou súvisiace vyššou tvorbe potu. Kombinácia jednodielneho prevedenia a použitého materiálu zaručuje, že vás popruh nebude nikde tlačiť, škriabať a zároveň sa ľahko skladuje.

 


 

Až 20 hodín na jedno nabitie

Vymeniteľná nabíjacia batéria s kapacitou 1200 mAh poskytuje dostatok energie až na 20h prevádzky na nízky výkon (30 lm) svitu a 2.5h na najvyšší výkon (400 lm). Batériu možno nabíjať pomocou bežného microUSB konektora. Ak by kapacita batérie nestačila, jednoducho je možné pripojiť power banku cez USB C konektor a tým výrazne zvýšiť výdrž (podľa kapacity použitej power banky).

powerbanka.jpg

 


 

vykon.jpg

Vysoký svetelný výkon 400 lumenov

V malom tele čelovky Klarus HR1 Pro sa skrýva vysoký výkon 400 lm, ktorý je dostatočný pre dosvit až na 73 metrov. Nie vždy je samozrejme potrebné svietiť na plný výkon, preto sú k dispozícii ďalšie režimy výkonu - stredná (150 lm, dosvit 45 metrov), nízky (30 lm, dosvit 20 metrov) a pre potreby napr. Čítania v mape, kedy by inak mohlo dôjsť k oslneniu, červená LED. Na bezpečnostné účely potom režimy doplňuje SOS blikanie a blikanie v pravidelnej frekvencii.

 


 

Trojica LED pre všetky situácie

Aby bola čelovka čo najuniverzálnejšie, je vybavená trojicou LED. Jedna LED sa stará o bodové osvetlenie do diaľky, ďalšie naopak slúži pre osvetlenie čo najväčšiu okolité plochy (rozptýlený svit) a posledná je červená LED, vhodná pre čítanie z bezprostrednej blízkosti.

3led.jpg

 


 

ipx6.jpg

Odolné prevedenie IPX6

Čelovka musí byť samozrejme pripravená tiež do nepriazne počasia, čo HR1 Pre rozhodne je vďaka krytie IPX6, ktoré poskytuje dostatočnú ochranu pred striekajúcou vodou a dažďom. Na ponorenie do vody stavaná nie je, ale také opláchnutie v prípade znečistenia zvládne bez problémov.

 


hr1pro_ansi_web.jpg

 

 

Bodová LED CREE XP-G2, biele svetlo – väčšia LED
Svetlomet LED CREE XP-G2, teplé svetlo - menšie LED
Rozmery 65,6 mm × 30,2 mm × 18,2 mm
Batérie LB12 (Li-ion batéria 1200mAh)
Vodotesnosť IPX6 / čelovka je vyklápacia, v spodnej časti sú 2 polohovateľné kĺby
Hmotnosť 94 g (batéria: 30 g)
Záruka 2 roky na funkčnosť, 6 mesiacov na kapacitu batérie

 

 

 

 

Bodová LED CREE XP-G2, biele svetlo – väčšia LED
Svetlomet LED CREE XP-G2, teplé svetlo - menšie LED
Rozmery 65,6 mm × 30,2 mm × 18,2 mm
Batérie LB12 (Li-ion batéria 1200mAh)
Vodotesnosť IPX6 / čelovka je vyklápacia, v spodnej časti sú 2 polohovateľné kĺby
Hmotnosť 94 g (batéria: 30 g)
Záruka 2 roky na funkčnosť, 6 mesiacov na kapacitu batérie

 

 

Obľúbené produkty
skladom
Fotopasca OXE WiFi lovec RD3019

Fotopasca OXE WiFi lovec RD3019
+ ZADARMO 32GB SD karta, 8 ks batérií, statív a doprava!

 
189,48 €
-+

Novinky


Fotopasca OXE HORNET 4G - novinka v GSM fotopasciach!

Vážení priatelia, dovoľte nám predstaviť Vám skvelú novinku na trhu, a to fotopascu s odosielaním foto OXE HORNET 4G. Fotopasca OXE HORNET 4G vďaka naozaj skvelým fotografiám, kvalite...

Viac info  

WoHi - uvedenie novej značky outdoorových produktov na trh

Vážení priatelia, milí zákazníci, je nám obrovskou cťou predstaviť Vám novú značku outdoorových produktov na slovenskom trhu. Ide o produkty popredného svetového výrobcu outdoorového...

Viac info  

Monitoring jaguárov v parku La Amistad

Nezisková organizácia Justice for Nature dlhodobo používa fotopasce OXE WiFi Lovec v spolupráci s RICOM secure s.r.o., za účelom monitoringu jaguárov amerických v medzinárodnom parku La...

Viac info  

Tieto internetové stránky používajú technológiu cookies na zaistenie správnej funkčnosti webu a skvalitnenie ponúkaných služieb.S vaším súhlasom, ktorý nám udelíte kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť.Viac informácií o spracovaní údajov a našich partneroch nájdete na tejto stránke.

Upraviť nastavenia