CEL-TEC KT11 Pink 

Nové 4G hodinky CEL-TEC KT11 na rok 2020 - menu aj aplikácie v slovenčine, podpora 4G siete, vďaka ktorej je možné komunikovať pomocou videohovorov! GPS + AGPS + LBS + WIFI sledovania polohy v reálnom čase Vodeodolné krytie IP67 Možnosť pridania kamaráta (párované hodinky medzi...

Kód produktu: 1906-019       EAN: 8595584647410       Výrobca: CEL-TEC


nie je skladom
102,13 € 85,11 € bez DPH
Cena pre registrovaných (2% zľava): 100,09 €
Cena pre registrovaných pri nákupe nad 399 € (4% zľava): 98,04 €
Spýtať sa na dostupnosť
  • Popis
  • Otázka k produktu

Nové 4G hodinky CEL-TEC KT11 na rok 2020 - menu aj aplikácie v slovenčine, podpora 4G siete, vďaka ktorej je možné komunikovať pomocou videohovorov!

  • GPS + AGPS + LBS + WIFI sledovania polohy v reálnom čase
  • Vodeodolné krytie IP67
  • Možnosť pridania kamaráta (párované hodinky medzi sebou môžu jednoducho komunikovať)
  • Predná kamera umožňuje vďaka 4G sieti videohovory
  • Dotykový 1.4 "IPS displej, 240 x 240
  • História pohybu
  • Obojsmerné hovory vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru
  • Možnosť odosielanie textových a hlasových správ do hodiniek (z hodiniek iba hlasové)
  • Aplikácia pre Android a iOS (SeTracker2)
  • Režim nerušiť (napr. V čase výučby)
  • Bezpečné oblasti - virtuálny plot
  • SOS tlačidlo pre rýchle vytočenie a upozornenia nastavených osôb (až 3 SOS kontakty)
  • Upozornenie na vybitú batériu, opustenie bezpečnostné zóny, SOS
  • Svietidlo, krokomer, matematická hra, rozvrh hodín

ciel-tec-kt11-videohovory.jpg

Podpora najrýchlejší 4G siete

Vďaka podpore rýchlej 4G siete umožňujú hodinky CEL-TEC KT11 Pink komunikáciu cez videohovory. Videohovor možno spustiť ako priamo z hodiniek (dieťa), ako aj z aplikácie v mobilnom telefóne (rodič).

ciel-tec-kt11-gps.jpg

Aktuálna poloha okamžite vo vašom telefóne

Hodinky CEL-TEC KT11 Pink vďaka GPS modulu určí polohu vášho dieťaťa s presnosťou na 5 metrov. V miestach kde nie je GPS signál dostupný (napr. Budovy) využívajú hodinky na určenie polohy LBS (GSM - orientačné poloha pomocou vysielačov mobilných operátorov). Históriu polohy možno sledovať aj spätne pomocou aplikácie. Máte tak vždy prehľad o pohybe vašej ratolesti nech už sa nachádza kdekoľvek!

 

Bezpečné oblasti - Geofence

Geofence čiže bezpečnostná zóna je oblasť, kde chcete, aby sa vaše dieťa pohybovalo (napr. Mesto, okolie školy alebo domu), pokiaľ z tejto oblasti vystúpi, príde vám upozornenie do telefónu. Oblasť sa ľahko nastavuje na mape v mobilnej aplikácii.

 

SOS tlačidlo

Hodinky pre deti CEL-TEC KT11 Pink sú vybavené SOS tlačidlom, po ktorého pridržaní sa spustí vytáčanie nastaveného SOS kontaktu a zároveň sa na daný kontakt odošle upozornenie o stlačení tlačidla. Máte tak okamžitý prehľad o prípadnom nebezpečenstve a polohe.

ciel-tec-kt11-voda

vodeodolné prevedenie

Vďaka nabíjanie pomocou magnetických bodov (nie konektora), krytke cez slot SIM karty a celkovému jednoliatemu prevedenie sa môžu hodinky KT11 pýšiť vodeodolným krytím IP67. Bez obáv tak zvládnu dážď alebo napríklad sprchu (kúpanie neodporúčame).

 

Jednoduchá komunikácia

Hodinky umožňujú hneď niekoľko spôsobov komunikácie. Prvý nahrádza mobilný telefón a možno teda uskutočniť klasický telefónny hovor vďaka vstavanému reproduktoru a mikrofónu. Z hodiniek je možné volať až na 15 telefónnych čísel, ktorá však zadáte vy pomocou aplikácie, prípadne možno povoliť tiež volania na ľubovoľné telefónne čísla. Ďalšou možnosťou mimo videohovorov je komunikácia pomocou krátkych textových a hlasových správ, ktoré sa zobrazujú a vytvárajú priamo v aplikácii. Z hodiniek možné odoslať hlasovú správu, fotogravii alebo začať video hovor.

 

Prehľad o stave hodiniek

Majte vždy dokonalý prehľad o stave hodiniek vďaka upozornením priamo vo vašom telefóne. Hodinky CEL-TEC KT11 vám môžu zasielať upozornenia pri opustení bezpečnej oblasti, vybité batérie a stlačení SOS tlačidla. Upozornenie môžu byť tiež formou SMS správy, v ktorej vám príde aj odkaz na Google mapy s pozíciou, kde udalosť vznikla.

ciel-tec-kt11-ips-displej.jpg

Dotykové ovládanie a kvalitné diplej

Ovládanie hodiniek bude pre deti hračka vďaka dotykovému farebnému IPS displeju, líbivému grafickému prevedenie (vzhľad ciferníku / úvodnej obrazovky je možné meniť) a menu v slovenčine.

 

Sledovanie denné aktivity

Mimo sledovania polohy zvládnu hodinky počítať prejdené kroky a kvalitu spánku, prehľady sú k nahliadnutiu v aplikácii vrátane týždňového súhrnu v grafe.

ciel-tec-kt11-svitilna.jpg

Fotoaparát a ďalšie užitočné funkcie

Vďaka vstavanému fotoaparátu vám môže dieťa posielať fotografie, prípadne si môžete cez aplikáciu vyžiadať vytvorenia snímky. Pre pobavenie poslúži matematická hra precvičujúca základné počty. Užitočný nástroj môže byť potom rozvrh hodín.

 

Mobilná aplikácia SeTracker2

Hlavným prostredníkom medzi vami a hodinkami je už niekoľkokrát spomínaná aplikácie pre mobilné zariadenia na operačných systémoch Android a iOS. V aplikácii nájdete všetky nastavenia hodiniek. Jedným z nich je napr. Režim nerušiť, teda doba, kedy je napr. Dieťa v škole a vy chcete zabrániť zbytočnému rozptyľovanie či už hraním si na hodinkách alebo tóny hodiniek, po túto dobu sú zvuky vypnuté a hodinky zobrazujú len čas. Ďalej pomocou aplikácie môžete posielať do hodiniek odmeny / darčeky formou srdiečok, textové a hlasové správy, zobrazovať históriu polohy, upravovať bezpečnostné zóny a veľa ďalšieho nastavenia a možností.

 

Obľúbené produkty
skladom
CEL-TEC KT20 Blue-Pink

CEL-TEC KT20 Blue-Pink

 
117,32 €
-+
skladom
CEL-TEC remienok E1 White

CEL-TEC remienok E1 White

 
7,93 €
-+
skladom
CEL-TEC remienok E1 Pink

CEL-TEC remienok E1 Pink

 
7,93 €
-+

Novinky


Fotopasca OXE HORNET 4G - novinka v GSM fotopasciach!

Vážení priatelia, dovoľte nám predstaviť Vám skvelú novinku na trhu, a to fotopascu s odosielaním foto OXE HORNET 4G. Fotopasca OXE HORNET 4G vďaka naozaj skvelým fotografiám, kvalite...

Viac info  

WoHi - uvedenie novej značky outdoorových produktov na trh

Vážení priatelia, milí zákazníci, je nám obrovskou cťou predstaviť Vám novú značku outdoorových produktov na slovenskom trhu. Ide o produkty popredného svetového výrobcu outdoorového...

Viac info  

Monitoring jaguárov v parku La Amistad

Nezisková organizácia Justice for Nature dlhodobo používa fotopasce OXE WiFi Lovec v spolupráci s RICOM secure s.r.o., za účelom monitoringu jaguárov amerických v medzinárodnom parku La...

Viac info  

Tieto internetové stránky používajú technológiu cookies na zaistenie správnej funkčnosti webu a skvalitnenie ponúkaných služieb.S vaším súhlasom, ktorý nám udelíte kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.Personalizáciu a cielenú reklamu si môžete podrobnejšie nastaviť alebo kedykoľvek vypnúť.Viac informácií o spracovaní údajov a našich partneroch nájdete na tejto stránke.

Upraviť nastavenia